Beren van Borg

Beren van Borg

Had u vroeger ook zo'n lieve knuffelbeer. Had is een lelijk woord. Uw beer is met de verhuizing verdwenen of uw moeder vond hem maar vies en gooide hem weg. Misschien moest u hem wel afstaan aan een jonger broertje of zusje of een neefje of nichtje. In ieder geval heeft u een geamputeerd gevoel als het over beren gaat. Daar moet een einde aan komen. Maak uzelf een nieuwe beer, een voor uzelf alleen. Voor in de huiskamer of slaapkamer of waar u zich maar prettig voelt met uw beer.

Kom er maar vooruit dat u berengek bent. Heus, u bent niet alleen. Er zijn speciale berenclubs, berendagen en berenbladen. Maak van het leven een feest en verwen uzelf met een eigengemaakte Teddy. Twee linkerhanden? Onder mijn bezielend enthousiasme zult u zien wat wij samen kunnen maken.  Er gaat een wereld voor u open. Dat verzeker ik u.

Informatie over de cursus beren maken van borg

De cursus duurt in totaal 5 uur. Dit verdeelt over twee wekelijkse bijeenkomsten. De cursus kost ongeveer €40 inclusief materiaal. U maakt een beer van 30 cm. Deze beer kan zowel zijn armen en benen als ook zijn hoofd draaien. In het pakket zit voldoende stof , gewrichten, ogen en vulling. Het neusje wordt geborduurd. Wilt u een grotere beer maken en van duurdere stof dan wordt de beer ook duurder. Er zijn ook patronen voor berenkleren. De cursus vindt plaats bij voldoende deelname.

[Heksentoer.nl] [Cursusverloop] [Porseleinen poppen] [Keramiek] [Beren van Borg] [Glazuren] [Krantenknipsels] [Woordenlijst] [Links] [Informatie]

©2004 - 2005 stejo webdesign