Porseleinen poppen

Porseleinen poppen maken

De cursus poppen maken duurt minimaal 10 uur. Dit is verdeeld over 4 wekelijkse bijeenkomsten. De eerste en de laatste keer duren 3 uur en beide andere 2 uur. De cursusbijeenkomst stopt pas als iedereen klaar is met het werk van die dag. De cursus kost €38,50

In dit cursusgeld is inbegrepen:

  • gebruik van penselen e.d.
  • verbruik van opglazuurverf
  • onkosten die gemaakt worden tijdens het branden.

Natuurlijk besteed ik de grootst mogelijke zorg aan uw werk. Mocht er tijdens het schuren of bakken iets verkeerd gaan, dan is het risico voor mij, mits u ook de grootste zorg aan uw greenware besteedt. Het is de bedoeling dat u aan het eind van de cursus met een kant-en-klare pop naar huis gaat.

Tijdens de eerste les reken ik het lesgeld en de gekozen greenware met u af. In principe is alles mogelijk, er kan een keuze gemaakt worden uit mijn ruime voorraad. Deze bestaat uit zo'n 250 poppen, zowel klassiek als modern. U bent uiteraard volkomen vrij in de keuze van ogen of pruik.

Vanwege de enorme mogelijkheden heb ik niet alles op voorraad. Soms moet iets besteld worden. Daarom is het verstandig om snel te laten weten wat u wilt gaan doen.
Er zijn ruim voldoende patroontjes om kleertjes te maken. Ook hierin zal ik u met raad en daad bijstaan.

Een rekenvoorbeeld:

Twirp M

€14.52

 

 

Kopdeksel

€1.13

Ogen

€8.17 Acryl

Pruik

€11.34 Recht haar

Bijkomstigheden

€2.27 Vouwankers, Patronen e.a.

Lesgeld

€2950

 

 

Totaal

€74.87 Blote pop van ong. 45cm

Een grotere pop zal duurder zijn dan een kleinere. 

Lestijden zijn:

 vanaf 9:30 in de ochtend of 's avonds vanaf 19:00
op dinsdag of woensdag.

In principe duren de lessen per stuk zo'n 2 uur, maar ik geef u de gelegenheid uw werk af te maken, dus kan het uitlopen.

2 Heubachjes met porceleinen
hoofd en keramieken lijfje.

[Heksentoer.nl] [Cursusverloop] [Porseleinen poppen] [Keramiek] [Beren van Borg] [Glazuren] [Krantenknipsels] [Woordenlijst] [Links] [Informatie]

©2004 - 2005 stejo webdesign